Digitaal portret_edited.jpg

Geef een bijzonder portret cadeau

Ben jij opzoek naar een leuk cadeau voor de kerst of om iemand zomaar te verrassen? Of natuurlijk voor jezelf? Dan is een digitaal portret of een lijntekening op handgeschept papier een heel goed idee! Ik maak het in mooie naturel kleuren en zorg dat het in jouw interieur past.

Op deze pagina staan een aantal voorbeelden die ik gemaakt heb. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. Heb jij ideeën? Ik denk graag met je mee. Stuur mij gerust een mail info@faasessentials.nl of een Whatsapp bericht naar + 316 410 411 85

Portret in interieur

Digitaal portret

Hoe mooi is het om een portret van jouw gezin in huis te hebben? Altijd in neutrale kleuren zodat het helemaal bij de stijl van jouw interieur past. Zo kan ik ook de kleuren van de kleding in een gewenste kleur maken. In de afbeelding zie je een foto van een portret die ik heb mogen maken. Het staat prachtig in het interieur van dit gezin.

Geef een digitaal portret cadeau

Ben jij opzoek naar een origineel cadeau? Een digitaal portret is super leuk voor je zwangere partner, je ouders/grootouders, bij een bruiloft, samenwonen of een pasgeboren kindje.

De ontvanger heeft een blijvende herinnering en een super mooi cadeau.

Digitaal portret
Digitaal Portret

Werkwijze digitaal portret

Hoe werkt het:

- Bestel een digitaal portret via de webshop, klik hier.

- Stuur een foto naar info@faasessentials.nl

- Binnen een week stuur ik je het portet op via de mail in een JPEG en PDF bestand. Spoed? Stuur mij dan een mail. Voor €5,- extra maak ik een portret voor je binnen 2 dagen, ook in het weekend.

- Ik stuur een portret met 3 verschillende neutrale achtergronden. Wil je liever een andere kleur, geef dat dan aan in een mail.

- Je ontvangt een portret in een A4 formaat. Je kan hem dan gerust verkleinen naar A5.

- Je kan er voor kiezen om het digitale portret te laten afdrukken bij een drukker.

Lijntekening op handgeschept papier

Hou jij niet zo van kleur in jouw interieur, maar vind je het wel leuk om iets van jouw gezin in het interieur te hebben? Dan is deze minimalistische lijntekening op handgeschept papier een mooie oplossing.

Het handgeschepte papier wordt met heel veel zorg en liefde gemaakt op een dagbesteding. Elk papier is uniek en zal nooit hetzelfde zijn. 

IMG_0238.jpg
Lijntekening huis

Geef een lijntekening op handgeschept papier cadeau

Hoe leuk is dit?! Een huis getekend op handgeschept papier. Ga jij verhuizen en wil je een lijntekening van jouw nieuwe huis? Dat kan! Of geef het cadeau aan iemand die een nieuw huis heeft of gaat samenwonen. 

Opzoek naar een origineel verhuiskaartje? Laat mij jouw huis tekenen en afdrukken op een kaart. Stuur gerust een mail naar info@faasessentials.nl of een WhatsApp bericht naar +316 410 411 85. 

Werkwijze lijntekening op handgeschept papier

Hoe werkt het:

- Bestel een lijntekening via de webshop, klik hier.

- Stuur een foto naar info@faasessentials.nl

- Ik ga aan de slag en druk de lijntekening af op handgeschept papier.

- Binnen een week stuur ik je de lijntekening met de post. Spoed? Stuur mij dan een mail. Voor €5,- extra maak ik een portret voor je binnen 2 dagen, ook in het weekend.

- Je ontvangt de lijntekening in een formaat wat tussen een A5 - A4 formaat zit. Dit verschilt omdat het papier met de hand gemaakt wordt en is geen een hetzelfde is.

Lijntekening.jpg
 
De waardering van www.faasessentials.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.