VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden, want we snappen dat je het snel in huis wilt hebben. Wij versturen onze producten binnen 1 -2 werkdagen. Mocht het om wat voor reden dan ook niet haalbaar voor ons zijn, dan houden wij je hiervan altijd op de hoogte.

Alle bestellingen onder de €50,00 zijn exclusief verzendkosten. Afhalen in Kampen is gratis. Vink hiervoor bij je bestelling de optie 'afhalen in Kampen' aan. Na de bestelling ontvang je via de mail hierover meer informatie.


Verzendkosten

Vanaf €50,00 verzenden wij jouw bestelling gratis!

Verzenden naar je gekozen adres: €5,75 (DHL) of €6,75 (PostNL)
Afhalen bij een DHL ServicePoint: €4,50

Afhalen in Kampen: Gratis
 

RETOURNEREN

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen om wat voor reden dan ook. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder specifieke opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je van je herroepingsrecht gebruik willen maken, dan dien je het formulier voor herroepingen te mailen naar info@faasessentials.nl.


Gevolgen herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat de retourzending door ons is ontvangen. Wij zullen je met hetzelfde betaalmiddel terugbetalen waarmee zoals je ons ook hebt betaald.

De kosten en de verantwoordelijkheid voor het retourneren zijn voor jezelf. Wij raden aan om bij de retourzending gebruik te maken van een Track & Trace code, omdat je ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijtraakt. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.


Retouraders:
Anne Roos Faas

Concertlaan 13

8265 RD, Kampen

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact op via info@faasessentials.nl of +316 410 411 85

 
 
De waardering van www.faasessentials.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.