5 Vazen voor droogbloemen

Ben jij opzoek naar mooie vazen voor droogbloemen? Dan zit je hier goed! 

In deze blog vind je de mooiste vazen voor droogbloemen! Er zijn verschillende manieren om vazen met droogbloemen in je interieur te stylen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote vaas voor naast de tv, voor een opvallende blikvanger, of verschillende kleinere vazen op een plank of vensterbank plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om droogbloemen te combineren met verse bloemen om een unieke look te creëren.

Te beginnen met deze eyecatcher! Een prachtige bruine vaas met organische vormen. Deze vaas is van binnen geglazuurd dus er kunnen zowel droogbloemen als verse bloemen in. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

 

Als tweede dit leuke vaasje in een bijzondere vorm. Gemaakt van keramiek en afgewerkt met een mooie structuur. Houdt het simpel en minimalistisch met een paar droogbloempjes. Meer heeft deze bijzondere vaas niet nodig! Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Dit leuke vaasje past in elk interieur en is super leuk om cadeau te doen! Het vaasje heeft een structuur van lijnen wat het een extra toevoeging geeft. Dit vaasje past goed op de salontafel gecombineerd met bijvoorbeeld mooie kandelaren met kaarsen. Daarnaast is de binnenkant geglazuurd en kunnen er ook verse bloemen in. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

 

Vaasjes voor droogbloemen

Dit leuke setje van glas kan zowel gebruikt worden als vaas en ook als kandelaar! Combineer bijvoorbeeld de linker kandelaar met een kaars, en de rechter met droogbloempjes en je hebt een mooi geheel! Zet het op het toilet, op de sidetable of op de salontafel. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Vaas perzik droogbloemen

Deze prachtige vaas mag niet ontbreken in jouw interieur! Combineer het met droogbloemen of zijdebloemen en je hebt een echte eyecatcher! Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

 

Een van de leukste dingen van vazen met droogbloemen is dat je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan het seizoen of de gelegenheid. In de herfst kun je bijvoorbeeld gedroogde takken met mooie, warme kleuren toevoegen, terwijl je in de lente en zomer kunt kiezen voor bloemen met lichtere kleuren en zachtere vormen. Een ander voordeel is dat droogbloemen geen water nodig hebben, wat betekent dat je ze in elke kamer van het huis kunt plaatsen, zelfs op plekken waar geen direct zonlicht is. Hierdoor zijn ze perfect voor ruimtes zoals de hal, toilet, en slaapkamer waar weinig licht is.

Daarnaast is een vaas met droogbloemen een populaire en duurzame manier om een ruimte te stylen. Gedroogde bloemen zijn milieuvriendelijk en gaan lang mee, waardoor ze een natuurlijke en rustieke uitstraling hebben die goed past bij verschillende interieurstijlen. Zoals Japandi, Scandinavisch en landelijke stijl. Of je nu kiest voor een grote vaas op de vloer of verschillende kleine vazen op een plank, vazen met droogbloemen zijn een elegante en stijlvolle toevoeging aan elk huis.

 

Shop hier de vazen collectie.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Vazen