Maak je huis Japandi-chic voor Kerst 2023!

Het is bijna die magische tijd van het jaar! De kerstverlichting begint al in de straten te twinkelen en de geur van versgebakken koekjes vult de lucht. Het is tijd om je huis in de kerstsfeer te brengen, maar waarom niet met een moderne twist? We hebben het over de interieurtrend 'Japandi', een perfecte mix van Japans minimalisme en Scandinavisch design. Hier zijn vier geweldige tips om je huis te versieren in Japandi-stijl voor de feestdagen!

Tip 1: Eenvoudig en Functioneel

In de Japandi-trend draait alles om eenvoud en functionaliteit. Kies voor minimalistische kerstdecoraties zoals eenvoudige houten kerstballen en subtiele slingers om een rustige sfeer te creëren. Gebruik kerstgroen en dennentakken om je huis te voorzien van een vleugje natuur.

 Kersthangers

 

Tip 2: Natuurlijke Materialen

Kies voor kerstversieringen gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en keramiek. Denk aan prachtige houten kerststerren, handgemaakte keramische kerstballen en bamboe kerstslingers. Deze materialen passen perfect bij de Japandi-stijl en brengen warmte in je interieur.

Kerstboomhanger papier

 

Tip 3: Zachte Kleurenpaletten

Japandi staat bekend om zijn zachte kleurenpaletten. Ga voor kerstdecoraties in neutrale tinten zoals beige, zacht grijs, en bruin. Deze kleuren zorgen voor een rustige en harmonieuze kerstsfeer in je huis. Voeg een vleugje goud toe en maak het net wat chiquer.

 

Tip 4: Minimalistische Kerstboom

Een Japandi-kerstboom is strak en eenvoudig. Kies voor een slanke kunstboom in plaats van een traditionele volle kerstboom. Versier de boom met enkele zorgvuldig gekozen ornamenten en laat voldoende ruimte tussen de takken voor een luchtige uitstraling.

Kerstbal papier

 

Aan de slag!

Nu je deze vier geweldige tips hebt, is het tijd om aan de slag te gaan en je huis om te toveren tot een Japandi-kerstparadijs! Vergeet niet onze webshop te bezoeken om prachtige Japandi-kerstdecoraties en -accessoires te ontdekken die perfect passen bij deze stijl. Klik op de onderstaande link om onze exclusieve kerstcollectie te bekijken en bestel vandaag nog om jouw huis helemaal klaar te maken voor een stijlvolle en serene kerst!

Bekijk nu onze Japandi-kerstcollectie en breng de perfecte balans tussen minimalisme en gezelligheid in je huis deze kerst. Klik hier om te winkelen.

 Aftelkalender kerst

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kerst